g3rt is het bedrijf van Gert Nelen, een netwerkbeveiligingsspecialist met meer dan 15 jaar hands-on ervaring in enkele van de meest uitdagende netwerken en projecten van Europa, gerelateerd aan digitale beveiliging en cybersecurity.

Wij bieden ICT consultancy diensten aan, met de focus op netwerk-en systeembeveiliging.

De digitale dreiging vanuit het cyberlandschap groeit en we moeten meer aanvallen afslaan dan we willen toegeven. De uitdaging is te weten in welke verdediging we moeten investeren, waar deze het meeste nodig is en hoe we ervoor kunnen zorgen dat deze investeringen zo goed mogelijk renderen. Heel vaak hebben organisaties alle rapporterings-en preventietools aanwezig op het moment van een aanval die - indien correct en slim geconfigureerd - de aanval hadden kunnen voorkomen. Door de juiste analytische skills te combineren met een gespecialiseerde kennis van beveiliging, in de brede zin van het woord, zouden we bedrijven en organisaties willen helpen het maximale aan (cyber)verdediging te halen uit de voorziene ICT-security budgetten.

Onze Diensten

presenteert: Gert

 

Hallo! Ik ben Gert

 

Met meer dan 15 jaar ervaring in het domein van netwerkinfrastructuur en beveiliging waarvan meer dan 10 jaar voor en met inlichtingendiensten kan ik een specifieke skillset aanbieden. Ik heb in zeer heterogene omgevingen gewerkt met extreme veiligheidsvereisten, netwerken gebouwd en beveiligd die voldeden aan NAVO en EU standaarden en advies gegeven bij verschillende cyberincidenten. Ik heb hands-on ervaring met verscheidene tools en platformen waaronder Fortinet Juniper, Suricata, Cisco,... Ik functioneer goed met en in een team en kan duidelijk communiceren.

Ervaring

 

Opleiding

 
Skills
Expertise
 
 
Wat kunnen wij voor u doen?
Analyse
Train
Advies
Configuratie
Remedieer
Beschikbaarheid
 
 
 
Mijn beschikbaarheid controleren

Ik ben slechts de enige werknemer van mijn bedrijf, waardoor ik soms moeilijker beschikbaar kan zijn wanneer ik voltijds op een project werk. Hier houd ik u op de hoogte van mijn beschikbaarheid, op basis van werkdruk en duurtijd. Kleinere projectjes of doorlichtingen zijn normaliter altijd mogelijk. Voor alle informatie kan u me steeds contacteren. 

Voor beveiligde mailcommunicatie kan u hieronder de publieke pgp-sleutel downloaden voor gert.nelen@g3rt.be

 
 
Contact